• 06-46902259
  • info@ehboy.nl
  • Erkend onderhoudsbedrijf
  • Snelle service
  • Voor al uw EHBO en BHV materialen
  • 06-46902259
  • info@ehboy.nl
  • Erkend onderhoudsbedrijf
  • Snelle service
  • Voor al uw EHBO en BHV materialen

Brandblussers

EHBOY Brandbeveiliging, voor het leveren en onderhouden van uw blusmiddelen

U kiest voor EHBOY, omdat:

Wij werken 'bijzonder' snel

Vast contactpersoon

Wij zijn voordelig

EHBOY Brandbeveiliging

Beperk de risico’s

Ook een grote brand begint doorgaans klein. Goede kennis van blusmiddelen is dan ook van onschatbare waarde binnen uw onderneming. Op die manier verkleint u de risico’s en bevordert u de veiligheid. Bezuinigen op veiligheidsmiddelen is zeer onverstandig. Toch gebeurt het nog regelmatig dat met name kleine of startende ondernemers ervoor kiezen om op brandveiligheid te bezuinigen. Onverstandig! Een brand heeft grote gevolgen voor zowel de aanwezige personen als voor de continuïteit van uw bedrijf. EHBOY, gevestigd in Den Helder, is gespecialiseerd in het onderhouden en keuren van blusmiddelen. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij helpen u met advies over alle vormen van brandbeveiliging. Wij kennen de richtlijnen voor brandbeveiliging en zijn u graag van dienst.

Wij leveren, onderhouden en inspecteren uw veiligheidsmiddelen. U kunt bij ons terecht voor:

Brandblussers

Verbanddozen

AED’s

Brandslanghaspels

Pictogrammen

Slanghaspel kasten

Medische uitrusting

Blusserkasten

Branddekens

Regelmatig onderhoud redt levens

Deskundig onderhoud aan blusmiddelen is essentieel voor de brandbeveiliging van uw onderneming. Vertrouw daarom het onderhoud aan uw blusmiddelen toe aan onze gecertificeerde servicemedewerkers. Zij houden zich dagelijks bezig met het onderhoud aan alle vormen van blusmiddelen en worden regelmatig getraind en geschoold conform de REOB (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen). EHBOY is een gecertificeerd, erkend REOB bedrijf.

Wat kunnen wij in de toekomst voor u betekenen?

Regelmatig onderhoud van de brandveiligheid helpt voorkomen dat een kleine brand alsnog uit de hand loopt door ondeugdelijke blusmiddelen. Doordat wij op gezette tijden de brandveiligheid van uw bedrijf controleren kennen onze servicemonteurs de brandveiligheid van uw bedrijf goed. Voor u betekent die langdurige relatie dan ook extra zekerheid. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om de brandbeveiliging​ van uw onderneming met u door te spreken. U kunt rekenen op goede en vakkundige adviezen. Wij denken met u mee!

​Meer informatie over brandbeveiliging ?

Benieuwd wat EHBOY voor u kan betekenen op het gebied van brandbeveiliging? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.